Blog

II Marató Ardenya

 

El passat dissabte 10 de desembre del 2011, despertava a les 8:30 la segona edició de la Marató de l’Ardenya. Amb un total de 550 participants entre les tres curses (Marató, Mitja marató i Cursa popular) van exhaurir-se totes les inscripcions dues setmanes abans de la prova. En aquesta edició, s’han realitzat petites modificacions en el recorregut però s’ha mantingut un traçat bastant exigent amb trams de pista, corriols, trialeres, grimpades i rius, tot passant pel voltant de paratges d’enorme bellesa del massís, com ara pel “camí del Balcá”, “els Carcaixells”, “Sant Baldiri”, “Can Cabanyes” o el “Puig de les Cols”. La cursa ha estat protagonitzada pels corredors del Matxacuca Roberto Sancho i Dani Cazalla i pel corredor del TR Running Rafa Cañizares. En la categoria femenina Olga Mankó ha liderat el podi per davant de Berta Moreno i Sara Novell.

Respon