Blog

Segona Edició triraid d’Ardenya Cadiretes

Aquest diumenge 9 d’octubre s’ha celebrat la segona edició del triraid de l’Ardenya-Cadiretes. La prova, promoguda pel consorci d’Ardenya-Cadiretes i pel centre excursionista de Catalunya, es va realitzar als municipis gironins de Caldes de Malavella, Vidreres i Lloret de Mar. Es van acollir 34 equips que van haver d’orientar-se uns 50 kilómetres a través de camins a peu, amb bicicleta, escalant, nedant i amb proves de tir a l’arc. L’equip format per Ona Ràfols i Betlem Polo van liderar el podi, seguit per l’equip d’andorrans Juanjo Barrio i Francesc Poujarniscle.

La primera edició del triraid, celebrada el passat octubre del 2010, va celebrar-se als municipis gironins de Tossa de Mar i Llagostera, havent de superar 24 equips un total de 40 kilòmetres d’orientació.

Respon