Blog

La carretera més bella de Catalunya

Tot i que en els 3.612 quilòmetres quadrats de Costa Brava hi ha paratges d’una bellesa incontestable, pocs com el que avui proposem per recórrer al ritme lent, observador i feliç d’una bici, són tan espectaculars i fàcils de visitar. És per això que considerem que, la carretera GI 682 entre Tossa de Mar (La Selva) i Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) és la carretera més bella de Catalunya. I una de les més idònies per recórrer pedalant.

Quan el 12 de setembre de 1908 Ferran Agulló, des de l’ermita de Sant Elm, a Sant Feliu de Guíxols, va tenir la idea de batejar aquella costa agrest amb el nom de Costa Brava, no només neixia una marca turística de primer ordre, sinó que es donava a conèixer al món un dels paratges més bells de la mediterrània.

Tota la noticia a:

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/02/07/barcelona/1297102636.html

Respon