Blog

1a Road book de l’Ardenya Cadiretes

L’associació de bombers voluntaris del Parc de Tossa i l’Ajuntament de Tossa de Mar, organitzen la 1ª Edició de la cursa Roadbook Ardenya-Cadiretes.

El Consorci d’Ardenya-Cadiretes, format per set municipis, ja en prepara una altra de 96 kms. de recorregut

L’Associació de Bombers Voluntaris de Tossa, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat aquest matí la primera Roadbook Ardenya-Cadiretes, una prova esportiva en bicicleta per equips que ha comptat amb la participació de 74 corredors.

El Consorci d’Ardenya-Cadiretes recolza els esdeveniments esportius que s’organitzen en el massís (senderisme, BTT), i ha estat especialment sensible amb aquesta cursa, organitzada pel col·lectiu de bombers, amb qui els lliga una estreta col·laboració.

El Consorci té intenció d’organitzar properament la “Volta a l’Ardenya”, de 96 kms, i que recorrerà els set municipis consorciats (Lloret, Sta. Cristina, St. Feliu, Vidreres, Llagostera, Caldes i Tossa).

Tota la noticia a:

http://www.canalajuntament.cat/sala-de-premsa/5719-tossa-de-mar-mes-de-70-corredors-participen-en-una-prova-esportiva-en-bicicleta-pel-massis-de-l-ardenya-cadiretes

http://bomberstossa.blogspot.com.es/p/blog-page_27.html

Respon