Blog

Destinaran 450.000 euros a la millora d’espais naturals

Un total de 450.000 euros per dur a terme catorze projectes de millora i recuperació dels espais naturals de les comarques gironines. Aquests seran els fons que La Caixa destinarà al llarg d’aquest any fruit de l’acord que aquesta entitat financera manté amb la Diputació de Girona i que ahir es va renovar. El desenvolupament d’aquests projectes representarà la inserció en el món laboral de més de vuitanta persones que estan en risc d’exclusió social. Entre els nous projectes, cal destacar totes aquelles accions que es destinaran tant a recuperar zones cremades a l’Alt Empordà –principalment rieres afectades– com a crear franges de baixa combustibilitat per prevenir incendis forestals a l’Albera i els massissos de les Gavarres i d’Ardenya-Cadiretes, entre altres. Es preveuen també diverses actuacions de recuperació de prats i pastures en àrees rurals com ara l’Alta Garrotxa, el Ripollès i el Matagalls.

Tota la noticia a:

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/649810-destinaran-450000-euros-a-la-millora-despais-naturals.html

Respon