Blog

Obertes les inscripcions per la quarta marató de l’Ardenya

La quarta edició de la Marató de Muntanya de l’Ardenya comença a escalfar motors i de moment ja té data assignada. Es disputarà el proper dissabte 7 de Desembre a Santa Cristina d’Aro i es té la intenció de consolidar-la com una prova de referència en el calendari hivernal de curses de muntanya.

Pel que fa al format de l’esdeveniment, no s’introdueixen canvis respecte a la passada edició. Així doncs, es mantindran els mateixos quatre circuits de l’any passat: la Marató i Mitja de Muntanya (63 Km), la Marató de Muntanya (42 Km), la Mitja Marató de Muntanya (21 Km) i la Marxa Popular (10 Km). Tot i això, per aquells que hi participin per primera vegada, s’ha de dir que es tracta d’un recorregut ple d’història, amb racons de singular bellesa i natura al 100%.

Respon