Blog

L´Ardenya-Cadiretes es promocionarà en una ruta

El Consorci, regidors i tècnics dels set ajuntaments implicats de forma voluntaria, per crear un producte turístic per potenciar la zona. 

L’objectiu de la ruta és dinamitzar el massís, així com també canviar l’oferta del model turístic de la zona i potenciar “l’entorn de cultura, història i natura” i per això, transcorrerà i donarà a conèixer els espais tant dels pobles de primera línia de costa com els de segona. El Consorci també té com a objectiu “gestionar el Massís i treure’n profit econòmic per dinamitzar els municipis sobretot en l’actual època de crisi i incertesa”. La ruta es presentarà a partir del setembre i de cara a la tardor, es podrà transcórrer l’Ardenya-Cadiretes des d’un altre punt de vista.

Tota la noticia a:

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/06/23/lardenya-cadiretes-promocionara-ruta/569018.html

Respon