Blog

La Volta a l’Ardenya

A partir del proper setembre, el Consorci d’Ardenya – Cadiretes comptarà amb, La Volta a l’Ardenya, un producte conjunt de promoció de l’espai i del Medi Ambient. El seu recorregut enllaça els set municipis consorciats, Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Caldes de Malavella, Vidreres i Lloret de Mar.

L’ itinerari passa per alguns dels cims més alts (Puig de Cadiretes, 512m). És una bona manera de gaudir del paisatge del massís, des dels seus diversos vessants i aprofitar la gran quantitat d’activitats i de llocs d’interès.

Per realitzar aquest itinerari s’han aprofitat diferents rutes ja existents i senyalitzades. El recorregut té una longitud de 93 kilòmetres, organitzats en set trams, cada tram va de municipi a municipi. Es pot realitzar a peu i amb bicicleta.


Article Diari de Girona (23 de juny de 2012)

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/06/23/lardenya-cadiretes-promocionara-ruta/569018.html

Respon